Jason berpengalaman Berniaga.

Jom Berniaga jason bantu.

Daftar PErcuma.

Izinkan jason membantu anda berniaga dari rumah.

8 sebab.

Usah anda biarkan

Pengalaman jason melihat susah payah anda berniaga buatkan jason sedia untuk membantu anda lebih berjaya bersama- sama kami. Jom lihat 7 sebab anda masih…

Anda masih

Kais pagi ....

Dah biasa ditawarkan jadi agen produk tetapi sampai hari ini kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

Berdikari....

Dapat syarikat yang tidak support anda untuk maju dalam perniagaan. Terpaksa berdikari sendiri.

Berhempas....

Bertahun telah berniaga dengan mereka, sampai ke hari ini masih berhempas pulas buat sales sahaja.

Manual....

Tiada sistem dalam syarikat, semuanya anda buat melalui manual. Akhirnya anda tidak tahu berapa pencapaian diri.

IlMu Asas...

Terlalu banyak latihan Ilmu asas yang disediakan tetapi ianya tidak ada plan untuk bangunkan kredibiliti sendiri.

Profit....

Cari produk yang beri profit yang bagus. - Usaha sikit dapat banyak. Itu namanya produk repeatation yang baik.

tRending....

Kononnya dapat produk trending mudah dijual. Akhirnya simpan stok bawa katil. Setiap hari tak terjual.

Brand...

Sebab itu kita risau syarikat hit n run. Produk tak ada test lab, tak ada certified menjadi jualan sementara sahaja. Akhirnya..

Results Team Kami

Mari jason buktikan.

Lebih 21000 agent telah dibantu untuk mereka mendapatkan kebebasan kewangan serta merancang kejayaan demi kejayaan secara berterusan.

3 Peringkat Latihan
Sesi Pertama

Road Map Berniaga.

Ketahui lebih lagi
Sesi Kedua

Target & fokus.

Ketahui Lebih Lagi
Sesi Ketiga

Leader & Grow.

Ketahui Lebih Lagi
Empire business club

Susah payah kita bersama

Jason bermula dari tiada apa apa.

Sahabat sekalian. Saya dan isteri tinggal di Kuantan Pahang. Kini rakan usahawan kami telah berada di Malaysia, Brunei, Singapore, Cambodia, Thailand, Hong Kong, Taiwan, Dubai, USA, Indonesia dan Australia yang sememangnya telah memberikan banyak ruangan dan peluang untuk berjaya.

Hingga kini dalam proses mencari dan menjadikan anda yang sedang membaca blog ini diharapkan sama sama bermula berniaga dengan sistem yang betul dan bukan sekadar dilantik dan dijadikan keldai produk yang tidak bertanggungjawab dipasaran. 

Apa Kata mereka

Naik turun itu biasa.

5/5
Very recomended,Very good knowledge can be found from this page. The power of Forever is the power of love. Trust the process. Champion and winner!
Ummu KIffah
5/5
Sgt2 membantu saya Untuk belajar selok belok biznes ini. setiap kelas yg dibuat kedua2nya mengajar sgt ikhlas Dan penuh semangat. Saya suka family forever.
Nor Za Ambak
4.5/5
Saya berasa syukur berada di dlm empirebusinessclub dibawah bimbingan jason. Mereka sentiasa memberi semangat, bimbingan, dorongan dan tunjuk ajar kepada anak team tidak mengira umur, bangsa, agama , jawatan dan latar belakang. Anak team pula sangat bersemangat,berfikiran positif ,bekerjasama,penuh kasih sayang tanpa perasaan dengki dan iri hati atas kejayaan orang lain sebaliknya berkongsi pengalaman dan bertukar idea sesama sendiri. Silahturahim anak team sgt rapat spt adik beradik. Ini adalah hasil didikan dan sikap ditunjukkan oleh ke dua- dua mereka yg menganggap kami spt anak kandung mereka sendiri. Saya berasa sgt bertuah dan ingin mengucapkan ribuan terimakasih kpd mereka. I love both of you.
Emily Wong
F.A.Q.

Persoalan?

Dalam elite academy, kami sentiasa berfikiran terbuka untuk menerima sebarang persoalan dan komplen yang berlaku. Dibawah ini kami sertakan soalan famous bagi mereka yang baru bermula.

Ya, kami sangat menggalakkan anda mengikuti program ini kerana kami sendiri juga bermula dari zero to hero. Ramai rakan bisnes juga dari zero pengetahuan seperti surirumah, graduan, pendidik seperti Ustaz dan ustazah, doktor dan lain2 juga memulakan langkah pertama mereka. Jika bukan sekarang? Bila lagi ?


Melalui pengalaman kami selama 17 tahun dalam perniagaan ini, kami telah mengumpulkan ilmu asas berniaga dan modul2 untuk bimbing anda dari bawah.

Pada permulaan bisnes, tak perlu simpan stok kerana syarikat kami telah menyediakan aplikasi order secara online. Semuanya order di hujung jari saja, dan pos ke pelanggan. Apabila pelanggan makin ramai, masa tu kuantiti simpanan stok adalah ikut permintaan pelanggan kita.

Dengan hanya RM90 dah boleh memulakan bisnes ini. Modal yang cukup kecil sesuai untuk semua orang yang nak bermula bisnes pada waktu pandemik ini. Modal RM90 langsung tidak membebankan anda. Kami hanya ingin anda menyumbang “Masa” dan “Keinginan” yang kuat untuk mengubah hidup, dari RM90 pun boleh menjadi Jutawan Dunia !

Ya, syarikat dah menyediakan aplikasi untuk sistem order dan website untuk sistem jualan. Semua kemudahan ini sangat membantu waktu pandemik ini dimana ramai terkesan dari bisnes yang perlu buka kedai dan jumpa orang secara offline. Kami akan membimbing anda dengan menggunakan sistem dan platform lebih mudah untuk berniaga.

Syarikat ini sangat mementingkan kualiti produk, jadi semua produk pasti mendapat pengiktirafan dari KKM. Bukan Itu saja, pengiktirafan peringkat antarabangsa seperti Infanca dan KOSHER ini yang menbolehkan produk ini dipasarkan ke 160 buah negara di dunia. Ini juga menjadi kekuatan syarikat ini boleh bertapak selama 43 tahun di dunia.

Syarikat ini sentiasa mengalu-alukan lagi ramai agen untuk join kami. Jangan lupa bilangan penduduk juga semakin meningkat setiap tahun, ramai yang mencari peluang rezeki demi naikkan taraf hidup yang makin mencabar ini. Dari segi produk, produk kita adalah produk keperluan yang repeat sales tinggi, jadi memerlukan ramai agen untuk mencari rezeki bersama.

Daftar PERCUMA

3 Sesi sahaja

Anda boleh nilai dalam 3 sesi yang disediakan akan berikan pengetahuan dan jaminan untuk anda berniaga online.

Email

Admin@empirebusinessclub.com

Phone

012 346 8875

Share

.

:
:
: